Stald KTAS

Nyheder

Klampenborg Galopbane 23 september 5. løb Let’s Go Filip 3. plads & 4.200 kr. Se løbet

Fyens Væddeløbsbane mandag 25. september kl. 17:00

Jada til start i 1. løb 2140 m/v med startspor 1, Rene Jonassen i vognen. Præmierækken: 7.500-3.750-1.900-1.100-750 kr.

UGE 37

16. september Klampenborg 1. løb

Imola blev en flot nr. 4 i sit maidenløb  og tjente 3.760 kr. – vel at bemærke et meget stærkt felt. Per-Anders Gråberg havde hende hurtigt ude af boxen og førte feltet an hele vejen langs Dyrehavsbakken og ind på den lige bane, til ganske kort før mål,. hvor hun blev overhalet 3/4 længde af vinderen. Men hvilken løfterig udvikling og dejlig opmuntring. Flot flot. Efterfølgende i stalden var hun ok, men havde dog tabt en mælketand hvilket er helt normalt for 2-årige heste. I parentes kan man dog bemærke, at hendes mor Monza, først blev rigtig god som 3-årig. Der er endnu enkelte ledige anparter til salg.                                  Kontakt: bent@staldktas.dk 

Se løbet   

Aalborg 16. september.

Aalborgs Store Pris 2023 Cosolation.

Træner Magnus Ladegaard.

Hansi Gejs havde en af sine få minus dage i dag, vi tjekker ham op de kommende dage med blodprøver og halstjek.

Se løbet

13. september.

Flemming Jensen i Aalborg bliver ny træner for Funny Boy  

Charlottenlund 12. september. Resultat

Funny Boy 5. plads & 1.250  kr. i tiden 1.15,5 for de 2520 m/v

Se løbet

Odense 14. september.

Hyde Park må blive i stalden har fået en hovbyld.

Lilian Uglebjerg meddeler har ellers trænet godt.

En hovbyld kan skyldes:

En hovbyld skyldes en infektionsansamling i sålen eller i den hvide linie i hoven som indkapsles, så der dannes en hovbyld hos hesten. Hyppige årsager hos hest er: Skift mellem vådt og tørt vejr. Dårlig hornkvalitet.

Forretningsfører Bent Rejkjær

Klampenborg 16. september 12:45

Imola til start i 1. løb 2-års Maidenserien 1400 m med Per-Anders Gråberg. Samlet præmiesum 47.000 kr.

UGE 36

Fyens Væddeløbsbane lørdag d. 9. september.

Let’s Go Filip måtte nøjes med 4. pladsen og 3.200 kr.

Se løbet:

https://replays.webstream.dk/player?date=2023-09-09&countrycode=DK&trackno=15&raceno=3

Ind spark af Bo Vestergaard Formand.

Så fik vi  Filip ud igen i Odense, kom lidt sent ud af boksen og snublede i et hul på bagsiden, som måske kostede sejren. Rikke var glad for det ikke gik galt. Han kom rigtig godt igen og viste mod på væddeløb, som vi har savnet lidt. Tilfredshed fra træneren, selvom vi havde håbet mere end en 4. plads, en god længde fra vinderen, men trods alt godt kæmpet tilbage. Hvis alt ser godt ud de kommende dage, venter en start igen d. 23. i Klampenborg. Vi tror han er på rette vej.

Hyde Park.

Start i Odense 14. september, 6. løb 2140 m/a 2. spor med Morten Friis

Efter overstået sygdom, træner Hyde Park nu på igen, og der er planlagt en start i Fyens Væddeløbsbane den 14. september. Vi håber, at han får lejlighed til at vise, hvor han står, efter at Lilian Uglebjerg har overtaget træningen. Hun har været uheldig med sygdom generelt i stalden. Mere herom, når startlisten forligger.

Erik B Larsen Formand

UGE 35

3 september. Funny Boy

Det blev til en startgalop og 9. pladsen i det 1640 meter lange løb. 1.06,-  

 

28. august. Let’s Go Filip

Det går fremad, han spiser godt efter lidt hoste, og der arbejdes mod næste start, hvor vi håber på fremgang efter kastrationen og hans første løb ude på Derbydagen. Som det ser ud lige nu kunne næste start blive i Odense d. 9/9 til Fyens Cup for 3-årige, med en samlet præmiesum på 40.000 kr. men mere følger, når den endelige beslutning er taget.                                  Formand Bo Østergaard

UGE 34

Charlottenlund d. 27. august. Derby Consolation.

Hansi Gejs & Johan Untersteiner gjorde intet forkert i dagens 7. løb de endte med 4. pladsen i tiden 1.14,8 & 10.000 kr. 

Se løbet:

 

UGE 33

Klampenborg 18. august Formanden har ordet.

Fredag aften var mange medlemmer mødt frem i Paddocken for at se vores dejlige IMOLA og hilse på træner og jockey. Desværre kunne hun ikke indfri forventningerne, men blev næstsidst. Det positive vi kan tage med fra denne start er at se, at den ekstra træning hun har fået i startbox virkede. Hun kom godt fra start, men tabte fremdriften ved indgangen til opløbssvinget, formentlig ved et “tryk”. Vi har en dejlig 2-åring, som er i gang med at blive skærpet, til konkurrencen. Det kræver tålmodighed – men det skal nok komme. Efterfølgende i stalden var hun ok. 

 

 

Se løbet

UGE 32

Nykøbing Falster 12. august. 4. løb 2140 m/v

Jada og Rene Jonassen 3. plads og 1.250 kr.

Se løbet her

Charlottenlund 11. august Derby Prøverne

Hansi Gejs og Sjunne var fremragende i dagens 10. løb i ny rekord på distancen, med en 3. plads i tiden 1.14,7 2.500 m/a. Præmie 5.000 kr. 

Se løbet her

Odense 10. august. Hyde Park sluttede sidst, men der var en forklaring.        Alt var timet og tilrettelagt, som Olsen-Banden ville sige. Hyde Park har skiftet træner, han er blevet behandlet, har trænet ved Vesterhavet, travet er blevet bedre og på Derby 25 udtalte Rene Kjær, at det var hans bedste chance på dagen. Starten gik sådan set også udmærket. Nisse valgte at bakke ned som sidste hest i det lille felt for at køre frem som 2. par udvendigt. Det så fint ud, og man ventede egentlig bare på angrebet. Men det skete bare ikke, men endte som sidste hest, den eneste, der ikke fik præmie, men trodsalt i tiden 16,5. Det var ikke imponerende, men forklaringen er, at han har dårlig hals, for hans puls faldt ikke, som den skulle, da han kom ind, og det viste sig at være tilfældet med alle Lilians heste på dagen. Han kommer nu på penicillin og starter igen om 14. dage, hvor Lilian vil finde et godt løb til ham. Hun er selvfølgelig også skuffet, da hun havde glædet sig til at vise ham frem, så den chance skal hun selvfølgelig da have, inden vi tager stilling til, om Hyde Park har en fremtid hos os. Erik B. Larsen Formand.                                                                              Se løbet her tryk

 

Publ. 8. august.

Nykøbing Falster Trav lørdag d. 12. august. kl. 11.00

Jada & Rene Jonassen starter i 4. løb 2140 m/v med startspor 4.

Præmierækken: 5.000-2.500-1.250-750-500 kr.

Publ. 7. august.

Hansi Gejs til start i Derby Prøverne fredag d. 11. august i Charlottenlund. 10. løb 2500 m/a spor 8. Den svenske kusk Sjunnesson sidder bag Hansi.

Træner Magnus Ladegaard melder: Hansi Gejs har puls trænet idag med pil op af. Jeg er meget tilfreds med ham, og ser frem til fredag desværre med skidt spor men har stor tro på ham.

Klampenborg 5. august

Let’s Go Filip udenfor præmierækken  i dagens 3. løb

Træner: Rikke Rohbach Bonde

Se løbet tryk på rød linie 

Charlottenlund 4. august

Funny Boy & Victor Ecce 4. plads i tiden 1.14,5 og 2.250 kr. i præmie

 

 

 

 

 

Træner: Ken Ecce

Se løbet tryk på rød linie

Odense 10 august.

Hyde Park & Rene Kjær til start i 6. løb 2140 m/a med startspor 5. 

Til vinderen  6.000 kr.

 

 

 

 

 

Træner: Lilian Uglebjerg

Funny Boy i Lunden fredag.

6. løb 2000 m/a spor 2 med Victor Ecce i vognen. 

15.000 kr. til vinderen

 

Næste start for Let’s Go Filip, bliver på Derby dagen d. 5. august i Giant Sandman Larch Ærespræmie. Samlet præmiesum 200.000 kr. Spændende at se hvor han er efter kastrationen. Det bliver Valmir Azeredo der kommer i sadlen på Filip, en rutineret jockey der ikke starter så tit i Danmark, han er netop blevet nr. 4 i det svenske Derby på Bugatti.

Hyde Park, efter trænerskiftet til Lillian Uglebjerg har Lillian nu haft mulighed for at gå ham igennem, og man må sige, at hun er grundig. Hun har studeret hans gang ved at kigge på flere af hans løb fra sidste år kontra i år 0g fundet, at hans gang er kortere i år, altså han lægger sig ikke ud på samme måde som sidste år. Han har derfor været hos dyrlægen og er blevet behandlet i begge forben og højre bagben. Det betyder at han ikke kan starte de næste 14. dage, på grund af karenstid, men det skulle ikke have den store betydning for hans form. Samtidig har han fået massage, som Lillian har fået som uddannelse i Tyskland. Hun vil gerne give ham en blød start og har derfor fundet et godt løb til ham i Amatør Elite Cup i Fyn torsdag 10 august under 125.000 kr. han har tjent 117.000 kr. Bliver han mellem de 3 første skal han starte i finalen på derbydagen i Lunden søndag d. 27. august.

Imola med 5. plads i sin første start

Kommentar Formand Per Christensen: Imola fik ikke helt den debut, som vi havde håbet. En uheldig start, hvor hun kom 6 til 7 længder efter sidste hesten og den dobbelte afstand til fører hesten, fik desværre sat et negativt aftryk på hendes debut. Ved Dyrehavsbakken fik hun kontakt til feltet og herefter forsatte hun energisk frem til målstregen.Det blev til en 5. plads og præmie på 2.350 kr. Under de svære betingelser og en absolut godkendt indsats. Ros til jockey Martin Rodriques for ikke at forcere ridningen. Bedst af alt – hun kom uskadt hjem. Nu er vi i gang og så glæder vi os til at se vores dejlige hest, med en erfaring rigere.

Hansi Gejs først over stregen i Karlshamn i ny banerekord 1.17,4 & 20.000 skr.

Hyde Park skifter træningskvarter

Det er som om, at hanløber uden gnist eller med håndbremsen trukket, og efterløbet besluttede vi, at det var tid til at gøre noget. Jeg havde tænkt over at dette skulle være den sidste test og overvejet mulighederne. Sådan en beslutning skal ikke tages i affekt. Da jeg så i programmet, at Lillian Uglebjerg skulle starte heste på dagen, gik Bent og jeg over og tog en snak med hende. Hun har gode resultater, et spænende træningskoncept, starter over hele landet, bl.a. Aarhus, hvor Hyde Park befinder sig godt, og benytter den kusk, som hun syntes  passer til den enkelte hest. Samtalen faldt positivt ud, og Lillian havde plads i traileren til at ham med hjem til Jylland. Beslutningen blev taget, og vi gik over til Henrik Thomsen for at meddele dette. Selvom det aldrig er rart, så er Henrik heldigvis altid saglig og realistisk og var fuldstændig med på, at det var rigtigt at prøve noget andet. Jeg vil godt benytte lejligheden til at takke Team Thomsen, Henrik for træningen, Sus for fodring, pleje osv. Solveig for at nusse og pudse omkring ham og Tinafor ridetræningen. I har som sædvanlig gjort et fremragende stykke arbejde, men heste er forskellige, så nu prøver vi, om et andet sted kan give ham gnisten tilbage. Nu bliver det spændende at se, hvad Lillian kan få ud af Hyde Park. Hun skal naturlig lige have lidt tid til at gå ham igennem, og så vender vi tilbage med nyt.

Erik B. Larsen 

Imola til start lørdag d. 22.

Banen er perfekt nu og tiden nærmer sig, hvor tiden nærmer sig, hvor Imola skal have sin debut i løb. Hun er startbox godkendt og mandag morgen gik hun et godt træningsarbejde i en gruppe på 5, 2-åringe. Efterfølgende vurderede træner Bent Olsen, at på det udviklingstrin hun aktuelt står på, vil det være mest rigtigt at frafalde Pruduce Stakes og istedet og starte i dagens 2-årsløb maidensløb over 1200 m. løbet er 1. løb kl. 17.00 med Martin Rodriques 

Funny Boy

 

 

 

Harald Lunds Mindeløb

Løb 9 2140 m/a 3. plads1.15,7 præmie 3.750 kr.

https://replays.webstream.dk/player?date=2023-07-16&countrycode=DK&trackno=8&raceno=9

Hyde Park

 

 

 

Harald Lunds Mindeløb

Løb 8 3140 m/v 5. plads1.18,5 præmie 2.000 kr.

Se løbet: https://replays.webstream.dk/player?date=2023-07-16&countrycode=DK&trackno=8&raceno=8

Jada

 

 

 

Harald Lunds Mindeløb

Løb 3 2140 m/a 7. plads med galop præmie 3.000 kr.

Se løbet: https://replays.webstream.dk/player?date=2023-07-16&countrycode=DK&trackno=8&raceno=3

15. juli, Erik B Larsen formand (Hyde Park på derbydistancen)

Selvom vi har afmeldt Hyde Park til derbyet, så prøver vi i dag, om han kan klare derbydistansen. Det sker søndag d. 16. juli i Nykøbing Falster Trav’s store løbsdag med Harald Lunds Mindeløb som højdepunkt. Løbet er dagens 8. løbsat til kl. 16:34 over 3140 m/v med 20.000 kr. i førstepræmie og Birger Jørgensen er i sulkyen. Med startspor 1 skal han have en god chance for at tage spids fra Evoque, og så må vi se, hvor meget benzin, der er på tanken. Hvis man ser bort fra Glad Nock med Steen Juul fra 20 meters tillæg, så menerjeg, at han har ligeså god chance som de andre for at være med fremme. Det kunne være dejligt, hvis han kan gå et godt løb foran de forhåbentlig mange fremmødte medlemmer, som på dagen får en enestående mulighed for at følge hele 3 af staldens 4 startklare heste. Vel mødt til en forhåbentlig forrygende dag på Falster.

 

Hansi Gejs til Karlshamn 19. juli

Løb 8 med start kl. 14:54, 2480 m/a startspor 1

Hansi Gejs får Ken Ecce som styrmand 

Præmier Svenske Kroner:

20.000 – 10.000 – 7.500 – 6.000 – 5.000 – 4.000 – 3.000 – 3.000

Alle deltagere får 1.500

Vinderdækken til sejrende hest

Harald Lunds Mindeløb 16. juli kl. 14:00

Løb 3 14:45 

Jada

Made in Denmark 3-års løb 2140 m/a spor 1 Rene Jonassen

Præmier: 15.000 – 10.000 – 7.000 – 5.000 – 4.000 – 3.000 – 3.000 – 3.000

Løb 8 16:34

Hyde Park

Stayerpokalen 3140 m/v spor 1 Birger Jørgensen

Præmier: 20.000 – 10.000 – 5.000 – 3.000 – 2.000 – 1.200 kr.

Løb 9 16:54

Funny Boy

Travligaen, Liga 3 2140 m/a spor 6 Ken Ecce

Præmier: 15.000 – 7.500 – 3.750 – 2.250 – 1.500 – 900 kr.

10. juli Galop & Trav

Galopafdelingen:
Som de flest ved er Filip blevet kastreret, alt er gået som det skal, han blev vallak d. 3/7 og efter lidt hvile på fold og rolige gåture, startes træningen op igen i disse dage. Vores træner Rikke Bonde er spændt og optimistisk, og har selvfølgelig en plan B klar, nu hvor vi må konstatere at der ikke blev Derby Filip skulle deltage i. Han viste sig jo at være en lidt sen hest, på og da vi jo ikke kan ændre på at Derby løbene foregår i 3-års sæsonen, er der nu rettet fokus mod et godt efterår, med nogle gode resultater, startende hvis alt går vel, på Derby dagen d. 5 august, i enten Derby Consolation eller Larch Ærespræmie. Det er to forskellige distancer og træningen vil vise hvad vi skal satse på. Uden at lægge sig fast på noget bliver resten af denne sæson i Klampenborg, med så mange starter så muligt, for at give ham masser af rutine frem mod 4-års sæsonen.

Imola er ved at være startklar nærmere følger når vores formand Per Christensen ved mere.

Travafdelingen:
Harald Lunds Mindeløb søndag d. 16 juli, her har vi 3 heste til start. Jada - Funny Boy & Hyde Park, startlisterne er klar 11. juli.

Hansi Gejs meldes i løb i Karlshamn, startlisten foreligger 12. juli.

Keep On Running træner tilfredsstillende og der bliver lagt mere på træningen hver dag. Forventer at være klar til prøveløb i oktober - november.

7. juli 2023

Opdatering på Hansi Gejs han passer sin træning og alt virker rigtig godt vi træner mod næste start på Karlshamn banen d. 19. i Sverige, hvor distancen er 2480 m/a

Træner Magnus Ladegaard

SPILLEKLUBBEN

Så slog vores galop tipsekspert Bo Østergaard til med gevinst på V4 til 969 kr. en forrentning på over 100%                                                                                Kassebeholdningen er nu på 10.858 kr.                                                                  Næste spil ikke planlagt.                                                                                            Bent Rejkjær                                                                                                                  Tryk på foto for at se 3. afdeling af V4 med Nicolaj Stott                                    V4: 4 – 4 – 5 – 2                                                            

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

Hermed indkaldelse til ordinær generalforsamling torsdag d. 28. september kl. 17.30                                                                                                                                  Sted: Dansk Metal Tele Øst aktivitetshus. Immerkær 42. 2650 Hvidovre.                                                                                                                                                          Tilmelding nødvendig til Bent Rejkjær på e-mail bent@staldktas.dk eller mobil 20312623                                                                                                                            Der skal betales et deltagergebyr på 50 kr. ved indgangen.                                                                                                                                                                                  Der udleveres et lodtrækningsnummer så du deltager i lodtrækning om flotte præmier.                                                                                                                                Dagsorden:                                                                                                                                                                                                                                                                         1. Valg af dirigent                                                                                                                                                                                                                                                           2. Godkendelse af dagsorden og indkaldelse                                                                                                                                                                                                           3. Bestyrelsens beretning                                                                                                                                                                                                                                             4. Regnskabsforelæggelse                                                                                                                                                                                                                                           5. Indkomne forslag                                                                                                                                                                                                                                                       6. Valg til bestyrelse                                                                                                                                                                                                                                                           Kim Lange Hansen (Keep On Running)                                                                                                                                                                                                                       Tine Bech (Funny Boy)                                                                                                                                                                                                                                                   Jan Pedersen (Hansi Gejs)                                                                                                                                                                                                                                           Egon Stentoft (Jada)                                                                                                                                                                                                                                                     Erik Larsen (Hyde Park)                                                                                                                                                                                                                                                 Per Christensen (Imola)                                                                                                                                                                                                                                                 Bo Østergaard (Let’s Go Filip)                                                                                                                                                                                                                                       Ejgil Petersen (Suppleant)                                                                                                                                                                                                                                             (Suppleant)                                                                                                                                                                                                                                                                     Dion Juhl Jensen (revisor)                                                                                                                                                                                                                                           Inge Oehlenshlæger (revisor)                                                                                                                                                                                                                                       Georg Jakobsen (revisorsuppleant)                                                                                                                                                                                                                           Jørgen Jensen (revisorsuppleant)                                                                                                                                                                                                                           7. Eventuelt                                                                                                                                                                                                                                                                  Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være forretningsfører Bent Rejkjær, i hænde senest d. 14. september

Let’s Go Filip: 1. juli 2023

Efter nærmere overvejelser, har vi besluttet i samråd med træner Rikke Bonde, at kastrere Filip, så han ikke skal bruge sin energi forkert, da det fylder en del for ham.                                                                                                  Det betyder også han får en “måneds løbsfri” men hesten træner forsat videre frem mod et løb i derby-weekenden, om det bliver Larch eller Consolation.                                                                                                                  Forrige løb i Jägersro var han 2. til Dejá Vu der vandt Oaks Trial i går, det viser at han godt kan løbe væddeløb.                                                                      Sidste start i Bro Park bliver vi nød til at se bort fra, da han var meget hidsig, både i paddocken og boksen, det medførte at han slet ikke kunne styre sine kræfter og det gik skidt.                                                                                            Rikke og Nicolaj har forsat stor tro på ham, og glæder sig til arbejdet med en meget roligere Filip.                                                                                                    Når han er løbsklar igen er planen at få nogle gode starter og noget succes i Klampenborg henover efteråret, som et godt afsæt for en forhåbentlig god 4-års sæson.                                                                                                                Håber i alle er med at bakke op.                                                                              Husk, sejrene bliver så meget sjovere, når man har været igennem modgang.                                                                                                                      Formand Bo Østergaard

PLANLAGTE STARTER.

16. juli Harald Lunds Mindeløbsdag:
Jada og Funny Boy

Forretningsfører Bent Rejkjær
 

 

LET'S GO FILIP UPLACERET

Let’s Go Filips løb i Stockholm blev desværre slet ikke det vi havde håbet på. Allerede i paddocken og i boksen var han alt for hidsig, hvilket resulteret i at han brugte alt for mange kræfter de første 15-1600 meter, selvom Nicolaj gjorde alt for at dæmpe ham. Vi efterrationaliserer selvfølgelig med Rikke, og kommer til at lægge en plan om hvad der skal ske herfra. Lige nu er det jo ikke storløbene vi står overfor. Det er aldrig rart når det ikke går den rigtige vej, men vi står selvfølgelig sammen og skal nok finde bedst mulige løsninger.

Formand Bo Østergaard

Den svenske resultatliste fortæller at Let’s Go Filip får 1.500 skr.= 1.003,-


Stockholm 27 juni, Bro Park 2. løb kl. 18:25 2100 m. Dirt-track

Let’s Go Filip og Nicolaj Stott

Præmier: 332.000-166.000-66.400-46.480-33.200-19.920 skr.

Træner Magnus Ladegaard

Vi har tjekket op på Hansi Gejs, og han havde faktisk en lille infektion i kroppen, vi medicinere for det nu, og træner imod ny start d 19/7 på Karlshamn banen i Sverige, 2480 m/a.


Se løbet fra Charlottenlund d. 23. juni tryk her


Imola på en herlig sommermorgen

D. 26/6-2023 fik Imola en vellykket debut på græs.

Funny Boy går et top løb på Charlottenlund Travbane

Vinder i tiden 14,2 Præmie 8.500 kr. Der blev åbnet efter 12,6 og Funny Boy måtte gå første sving i